Examensdag för Katrineholms VVS-ingenjörer

Den 11 maj firade VVS-ingenjörsklassen YHI15 i Katrineholm sin examen efter två års studier. Veckan fylldes med presentationer av examensarbeten och opponering av dessa. I Torsdags var det äntligen dags för examen. Kvällens program bestod av mingel, högtidstal, stipendieutdelning och middag på festvåningen på Hotell Statt.

Stort TACK till våra duktiga studerande för de två åren vi har fått haft glädjen att ha er hos oss på IUC. Lycka till i framtiden!

Erik Österlund Svensk ventilation hyllningstal till IUC:s VVS-ingenjörer

Erik Österlund från Svensk ventilation hyllningstal till VVS-ingenjörerna

Anton Larsson får stipendium från EMTF för bästa examensarbet

Bästa examensarbete delas ut av EMTF till Anton Larsson.

Jakob Andersson tilldeleades stipendium bästa examensarbete av Ulrik Hammarsträng från slussen.biz

Bästa betyg delas ut av Slussen, Ulrik Hammarsträng till Jakob Andersson.

Annaleie Gustafsson från Caverion delade ut stipendium för Klassens Klippa till Elie Derrah

Klassens klippa delas ut av Caverion, Annelie Gustafsson till Elie Derrah.

TACK även till våra lärare samarbetspartner och LIA -företag som förmedlat en massa kunskaper till våra studerande. Slutligen TACK till EMTF, Slussen och Caverion som skänkt de fina stipendierna.