Kyl- och värmepumptekniker tog examen på IUC Yrkeshögskola i Katrineholm

Det var en härlig stämning med många glada skratt när våra duktiga kyl- och värmepumptekniker på IUC Yrkeshögskola tog examen i fredags. Det firades med välkomstbubbel, en härlig trerätterslunch, högtidstal, stipendieutdelning och utdelning av examensbevis.

Marcus Andersson, Vd på IUC hälsade välkommen och önskade lycka till med jobb och karriär.

Per Jonasson Vd för Svenska Kyl & Värmepumpföreningen som höll i högtidstalet gladdes å branschens vägnar som nu får 27 stycken duktiga kyl-och värmepumptekniker att anställa. Per gav de studerande beröm för deras val av utbildning och yrke och önskade dem varm lycka till i framtiden.

Under eftermiddagen delades tre stipendier ut.

Conny Larsson fick ta emot stipendium för Bästa studieinsats. Stipendiet skänktes av Caverion och delade ut av Annelie Gustafsson från Caverion Sverige AB.

Björn Öberg fick stipendium för Bästa examensarbete. Stipendiet skänktes av Tesab och delades ut av Mikael Dagberg lärare på IUC.

Jonas Jenelin fick stipendium för Bästa studieresultat. Stipendiet var skänkt av Svenska Kyl- & Värmepumpföreningen och stipendieutdelare var Per Jonasson.

Stort grattis till våra stipendiater och varmt tack till Caverion, Tesab och Svenska Kyl- & Värmepumpföreingen som skänkte stipendierna.

Stort grattis till alla i klassen, säger vi från IUC.Tack för att vi har fått ha er som studerande hos oss, det har varit en stor glädje.

Klassfoto

Marcus Andersson hälsar Kyl- och värmepumptekniker välkomna till examen 2016

Marcus Andersson, Vd på IUC hälsar välkommen.

Per Jonasson Vd för Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

Per Jonasson Vd för Svenska Kyl & Värmepumpföreningen håller högtidstal.

Härlig 3-rätters på Statt i Katrineholm

Examensbevis delas ut

Lea Chau, Marcus Andersson, Mikael Dagberg, Tommy Fröberg och Mats Österberg från IUC delar ut examensbevis.

Lycka till alla i klassen och välkommen tillbaka igen när ni är sugna på att gå på mer utbildning, eller bara vill titta in och säga hej.

Lite fler foton hittar du på IUC Yrkeshögskolas Facebooksida >>