Var med och forma dina framtida medarbetare

NU har du chansen att få en blivande VVS-ingenjör eller Kyl- och värmepumptekniker till ditt företag. Hör av dig till oss idag och bli ett LIA-företag!

En tredjedel av studentens studietid består av LIA, Lärande i arbete, det som vi i vardagstal kallar praktik. LIA-tiden är uppdelad i tre perioder. Alla perioder är lika viktiga för att de ska få med sig så mycket kunskaper som möjligt från det verkliga arbetslivet. Studenten har egna arbetsuppgifter som de ska arbeta med under LIA-perioden.

Vi är mycket glada över vårt samarbete med alla företag. Vi vet att ni har stor glädje av studenterna både under LIA-perioden och efter att de tagit sin examen. Självklart kommer du att synas på båda våra webbsidor www.iuc-yrkeshogskola.se och www.iuc-utbildning.se

Om du i dagsläget inte har någon LIA-student eller vill ha fler till ditt företag - passa på nu!

Välkommen att anmäla ditt intresse till:

annika.linder@iuc-utbildning.se tf. utbildningskoordinator Malmö

pernilla.magnusson@iuc-utbildning.se - Utbildningskoordinator i Göteborg

annika.linder@iuc-utbildning.se - Utbildningskoordinator i Katrineholm

camilla.gustafsson@iuc-utbildning.se - Utbildningskoordinator i Katrineholm

peter.svensson@iuc-utbildning.se Utbildningskoordinator i Stockholm

- Uppge ditt namn, mejladress, postadress och mobilnummer till kontaktpersonen på ditt företag.
- Ange på vilka orter ni önskar få LIA-studenter

Vill du veta mer om LIA? Våra utbildningskoordinatorer svarar gärna på frågor och du kan även se filmen från Myndigheten för Yrkeshögskolan.