Våra YH utbildningar som startar september 2014

Välkommen till IUC Yrkeshögskola och utbildningarna som ger dig suveräna jobbmöjligheter

Starter september 2014 är:

 

Information till dig som planerat att söka utbildningarna till VVS-ingenjör i Stockholm och Kyl- och värmepumptekniker i Stockholm och Göteborg.

Myndigheten för yrkeshögskolan har beviljat IUC Yrkeshögskola ovanstående utbildningsstarter för VVS-ingenjörer och Kyl- och värmepumptekniker hösten 2014. Vår önskan och förhoppning var att få starta alla utbildningar vi ansökt om, på alla våra orter. Men tyvärr gav myndigheten avslag på VVS-ingenjör och Kyl- och värmepumptekniker i Stockholm och Kyl- och värmepumptekniker i Göteborg.

Från den 23 januari - 15 april är vår ansökningswebb öppen. Vi hoppas att du hittar den utbildning och ort som du önskar. Katrineholm, ca. en timmes tåg från Stockholm, Göteborg, en mysig stad med stort utbud eller Malmö, en spännande stad med kontinenten som granne. Söker du någon av våra distansutbildningar är samlingarna i Stockholm, vår fina huvudstad.

Finns inte den utbildningen du är intresserad av beviljad på önskad ort sök de andra orterna! Att flytta är många gånger ett utvecklande steg i livet.  Sen är du även välkommen att maila in dina kontaktuppgifter till oss info@iuc-utbildning.se och skriva vilken ort och utbildning du saknade. Det är till nytta för oss för att kunna ge Myndigheten för yrkeshögskolan uppgifter om hur stort behovet är på varje ort. Det kan finnas en liten, liten, liten chans att få ytterligare utbildningar beviljade av Myndigheten för yrkeshögskolan om myndigheten har pengar kvar eller får mer av pengar av regeringen. Så för säkerhetsskull sök efter de förutsättningar som är idag och håll dig sedan uppdaterad på vår hemsida eller följ oss på facebook.