VVS-ingenjörer tar examen i Katrineholm 2016

Då var det dags för Katrineholmsklassen att ta examen. Det har varit intensiva år och nu äntligen är det dags att få ut ge sig ut och arbeta. De flesta har redan anställning klar, några på gång och en del har till och med fått erbjudanden från fler arbetsgivare. Branschen tar emot dem med öppna armar.

Vi på IUC vill framföra ett stort TACK till alla studerande, lärare, LIA-företag och ledningsgrupp för sitt engagemang på IUC. Alla har gjort en toppenfin insats.

Vi ser fram mot fortsatta kontakter med er alla och bjuder er och alla andra läsare på härliga bilder från den stora dagen i Katrineholm.

Ett extra stort TACK till kvällens stipendieutdelarna och GRATTIS till stipendiaterna.

VVS-ingenjörer tar examen i Katrineholm 2016

Klass YHI14 tar VVS-ingenjörsexamen i Katrineholm.

Marcus Andersson IUC:s VD högtidstalar för klassen

Marcus Andersson IUC:s VD hyllningstalar till klassen.

Eric Österlund från Svensk Ventilation ger kloka ord på vägen till klassen

Eric Österlund från Svensk Ventilation högtidstalar och ger kloka ord på vägen till klassen.

Daniel Strand tilldelas EMTF:S stipendium för Bästa examensarbete

Daniel Strand tilldelas EMTF:s fina stipendium för "Bästa examensarbete".

Ulrik Hammarsträng Slussen.biz delar ut stipendium för Bästa studieresultat till Daniel Strand

Daniel Strand gick även stipendium för "Bästa studieresultat" som delades ut av Slussen.biz Ulrik Hammarsträng.

Anneli Caverion deltar ut pris till Klassen klippa Henrik Wall

Anneli Gustafsson från Caverion delade ut priset "Klassen klippa" till Henrik Wall som varit en god kamrat och ständig glädjespridare i klassen.

Tobias Lindström IUC tackar klassrepresentanten Daniel Larsson för ett gott arbete.

Tobias Lindström utbildningskoordinator på IUC tackar klassrepresentanten Daniel Larsson för ett
gott arbete under de två åren.

Tobias Lindström IUC tackar klassens huvudlärare Per-Erik Rydergren för ett gott arbete.

Hipp hipp hurra, vad klass YHI14 är bra!

Examensmiddag och fest på Hotell Statt i Katrineholm

Så var det dags för en härlig middag på Hotell Statt i Katrineholm och firande natten lång!

Klicka här för fler foton på IUC Yrkeshögskolas Facebooksida >>

(du behöver inte ha facebook själv för att se dem)