Nya VVS-ingenjörer i Stockholm har jobb

VVS-ingenjörerna i Stockholmsklassen eller Installationsingenjörer som årets avgångsklasser heter, går en ljus framtid tillmötes. Alla i YHIS13-klassen har anställning klart och några har till och med haft fler jobb att välja på. Vi säger ett stort GRATTIS och bra jobbat!

Examensfirandet hölls på Fondeuboden i Stockholm den 17 december. Här bjöds det på en härlig fondeu, hölls högtidstal och delades ut stipendier.

Klassen stipendiater och kvällens stipendieutdelare var:
Ema Engelmark, Christian Svahn och Joel Arkeklint fick stipendium för bästa studieprestation. Stipendieutdelare var Britta Permats från Svensk Ventilation.

Christian Svahn fick även stipendium för bästa examensarbete. Stipendiet delades ut av EMTFs Birgitta Thelander och Mark Kretz.

Vi hoppas att alla våra duktiga ingenjörer hade en härlig kväll. Ni har gjort en mycket bra insats och är värda all beröm.

Bra jobbat, tack för att vi fick glädjen att ha er hos oss på IUC Yrkeshögskola. Stort lycka till i framtiden och välkommen tillbaka till IUC på en kurs eller två!

VVS-ingenjörer tar examen i Stockholm 2015

God middag på Fonueboden i Stockholm

IUCs Vd Marcus Andersson högtidstalar till IUCs ingenjörer

Britta Permats, Vd på Svensk Ventilation delar ut stipendum till Emma Engelmark, Christian Svahn  och Joel Arkeklint för bästa studieresultat