Examen på volley för IUCs VVS-ingenjörer i Göteborg

I år fick VVS-ingenjörerna i Göteborg en extra utmaning på sin examensdag. Eva Otis Utbildningskoordinator på IUC i Göteborg hade bokat beachvolleybollbanor på Beach Center i Göteborg.

Efter tre dagars opponering på examensarbeten byttes all nervositet ut mot galna upptåg och glada skratt. Iförda intressanta huvudbonader var det full fart på matcherna. Vinnarskallarna vaknade till liv, svetten lackade och det sparades inte på krafterna.

Efter volleybollen väntade en god middag med stipendieutdelning och högtidstal.

Klassen stipendiater och kvällens stipendieutdelare var:

Erik Berling fick stipendium för bästa studieprestation. Stipendieutdelare var Brita Permats från Svensk Ventilation.

Mwaura Gikanga fick stipendium för bästa prestation. Stipendiet delades ut av EMTFs Peter Swahn.

Hampus Johansson fick stipendium för bästa examensarbete . Stipendiet delades ut av Anders Malmberg från Wikström VVS-Kontroll AB

Vi hoppas att alla våra duktiga VVS-ingenjörer blev nöjda med dagen och kvällen. Ni har kämpat på hårt både i skolan, på LIA och slutligen nu på volleybollplanen.

Bra jobbat, tack för att vi fick glädjen att ha er hos oss på IUC Yrkeshögskola. Stort lycka till i framtiden och välkommen tillbaka till IUC på en kurs eller två!

VVS-ingenjörer tar examen i Göteborg 2015

IUCs eftertraktade VVS-ingenjörer får jobb

IUCs examensgäng laddar på Volley Beach i Göteborg

Lagindelning för VVS-ingenjörer och stipendieutdelare

Tävlingen i full gång på Beach center i Göteborg

Smashen gick in och IUCs VVS-ingenjörer jublar

IUCs Vd Marcus Andersson högtidstalar till IUCs VVS-ingenjörer

IUCs Vd Marcus Andersson högtidstalar

IUCs VVS-ingenjörer YHIG13 på examensmiddag 2015

Britta Permats, Vd på Svensk Ventilation delar ut stipendum till Erik Berling för bästa studieresultat

Mwaura Gikanga får stipendium för bästa studieprestation. Stipendiet delades ut av EMTFs Peter Swahn.

Mwaura Gikanga fick stipendium för bästa studieprestation. Stipendiet delades ut av EMTFs Peter Swahn.

Hampus Johansson fick stipendium för bästa examensarbete. Stipendiet delades ut av Anders Malmberg från Wikström VVS-Kontroll AB

Fler foton och information hittar du på IUC Yrkeshögskolas Facebooksida >>